sinziana2010
2097 poze   22524 vizite
Albume
Actorii din Ingerasii
Adela Popescu
Adela Popescu Cu Cei Doua Nepotei Ai Ei - Luana - Lulu si Alexandru - Alex
Adela Popescu In Revista Bolero 2008
Adela Popescu poze diferite
Adela Popescu-Poze Personale
Adela-continuare
Adela_Popescu01
Aelutza Popescu
Album pentru Diana Dumitrescu
Aniela Elefterios-Ultimul Episod
Anunt
Anunt 01 foarte importan
Biografia Adelei Popescu
Biografia Elvirei Deatcu
Bografia Diana Dumitrescu
Calendare Adela Popescu
Chaat Regydydypolixenia
cine-e runda a 7
Club Actor-Fete
Club copii
Club culuori
Club-Aniela-doar-pentru-fete
Cocurs
Colaje
Compunere Iarna
Desene
Diana - Continuare
Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu In Pacatele Evei
Diana Dumitrescu La Gloosy
Diana Dumitrescu La Povestiri De Noaptea-Ea Ne Vorbeste Despre Tenelovela Pacatele Evei
Diana Dumitrescu poze diferite
Eu si cu Andreea la Gepex Park-Ptinuar
Eu si familia mea in Italia
Eu si sora mea
Expresii
Famialia Damian din Ingerasii
Hannah Montanah
Iarna compunere
Iarna_Poezie
Loredana Groza
Notele pentru Sunphoto meu
Poezie Iarna
Poze Cu Andreea Patrascu-Nutzi Si Cativa Colegi
Poze cu Demi Lovato
Poze cu Diana Dumitrescu
Poze cu Diana Dumitrescu-Polixenia
Poze cu Ho ho ho
Poze cu mine modificate
Poze Cu Sarah Jane Adventures
Poze Cu Tenelovela Regina
poze diferite
Poze diferite Aniela
Poze diferite cu Andreea Patrascu
Poze diferite cu Demi Lovato
Poze modificate lyly sambeof
Poze rare cu Hannah Montanah
Reviste Cu Aniela-Adela Popescu Si Polixenia-Diana Dumitrescu
Reviste Cu Diana Dumitrescu
Stiti cine e
Tema de la albumul Regydydypolixenia2010
Tema la clubul RegyDydyPolixenia
Temele pentru club
Urare
Urari pentru 2010
Yuliana Luciu

membru din 16 decembrie 2009

Biografia Elvirei Deatcu

Biografia Elvirei Deatcu
Descriere album: Nume real: Elvira Deatcu
Data nasterii: 22 Martie 1972 (37 ani)
Zodia: Berbec
Locul nasterii: Buuresti
Status marital: casatorit
Copii: un baiat, Luca
Inaltime: 1,70m
Greutate: 55kg
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: saten-roscat
Hobby-uri: sa citeasca, sa priveasca ore in sir marea la Vama Veche
Educatie: 1991-1995 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, Facultatea de Teatru, Sectia Actorie.


Filmografie:
2009 - " Aniela " , serial tv ( ducesa Georgette )
2007 - "Cu un pas inainte", serial tv (Vera Maier)
2006 - "Daria, iubirea mea", serial tv (Alice Avram)
2005 - "Lacrimi de iubire" (Amalia)
1994 - "Calatorie de neuitat", serial tv
IMBIFZBKQQKGUOFDDCG
IMBIFZBKQQKGUOFDDCG


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Către: sinziana2010

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.